Hvem er vi ?

Vi er en bred vifte af fagfolk, som gør det af interesse, fordi vi brænder for at gøre en forskel, hvor det ikke handler om penge, men om mennesket.... Vi er ikke afhængige af en vis indtægt, men beviste om, at indtægten vil give os endnu flere muligheder for, at gøre en forskel for vores medmennesker.

Hele vores koncept er non profit, dvs. alt overskud går til fonden, som er oprettet for at skabe muligheder for alle os mennesker.

For os handler det om mennesket, om livskvalitet for den enkle...

 

Kun det enkelte menneske ved, hvad der er livskvalitet for dem.

Hensigten er at skabe et forum, hvor der er plads til alle, uanset forskelligheder. Et fristed, hvor man gennem samvær og kreativitet, i eget tempo kan finde sig selv og ikke mindst troen på og værdigheden i, at man dur til noget.

Vi sætter meget fokus på begrebet fristed, fordi stedets virke afhænger af, at vinde det enkelte menneskes tillid, for kun gennem relationen kan vi udvikle grobund for læring, erkendelse og videreudvikling.

Mennesket har brug for et fristed, for at finde sit ståsted.

Det helt grundlæggende i selve dette koncept, er processen i sig selv. Gennem denne indgangsvinkel opnås succesen ikke kun som et færdigt produkt, men gennem selve processen mennesket/mennesket og mennesket/produktet imellem.

Vi støtter mennesket til at leve et tilfredsstillende liv på egne præmisser, så de kan få en meningsfyldt hverdag ud fra deres egne ønsker, behov og værdier. Vi tilrettelægger ud fra det enkle menneske og er fleksible/omstillingsparate i forhold til ønsker.

Vi støtter mennesket til at leve et tilfredsstillende liv på egne præmisser, så de kan få en meningsfyldt hverdag ud fra deres egne ønsker, behov og værdier.

 

M.i.C. Fonden Den selvejende institution

Grønhøjvej 19, Gryderup
DK-4242 Boeslunde
Danmark
Mobil:          +45 53 17 96 08
CVR.NR:     35 58 71 60
P.NR:          1019052873